köksrenovering Landskrona

Hur ser ditt drömkök ut? Kontakta oss på Malma-AB för gratis offert idag!

köksrenovering Landskrona

Hur ser ditt drömkök ut? Kontakta oss på Malma-AB för gratis offert idag!

köksrenovering i Landskrona

Få saker kan höja upplevelsen av ett hem så mycket som ett fint och fräscht kök. De flesta människor går i tankar om hur deras drömkök skulle se ut. Vilken färg som köksluckorna skulle ha, vilken typ av vitvaror man skulle välja och om man skulle ha köksö eller ej. På Malma-AB så arbetar vi med att införliva köksdrömmar. Vill du veta vad det skulle kosta för dig att få ditt drömkök installerat? Kontakta oss för gratis offert på köksrenovering i Landskrona idag!
SCHYSSTA VILLKOR​
Vi är en auktoriserad byggfirma, och alla våra arbeten inom köksrenovering i Malmö lämnas med lång garantitid.
LÅGA PRISER​
När du tar hjälp av oss på Karstens Köksrenovering Malmö-AB kan du alltid räkna med konkurrenskraftigt pris.
KLOCKREN KOMMUNIKATION​
Vi tror på tydlighet och transparent kommunikation, och finns därför alltid tillgängliga för frågor och funderingar.

Malma-AB

Välkommen till oss! Vårt team består av hantverkare med många års erfarenhet av köksrenovering i Landskrona. Under åren som aktiva har vi utfört det mesta som man kan ställas inför i vår bransch. Stora som små projekt, enklare och mer påkostade renoveringar, för privatpersoner och företag av varierande storlek. Med andra ord: Vi kan köksrenovering i Landskrona!

Dags för nytt kök?

Detta är vi!

Efter många år av slit har vi kommit att bli en av Landskrona mest anlitade firmor inom köksrenovering. Varje år kontaktas vi av såväl privatpersoner som företag, organisationer och föreningar på jakt efter drömkök. Vi tror att vår växande popularitet beror på en rad olika faktorer:

Gediget miljötänk

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Detta gäller även för företag verksamma inom köksrenovering i Landskrona. På Malma-AB låter vi vårt miljötänk genomsyra hela verksamheten och allt vi gör. Vi använder oss exempelvis alltid av klimatsmarta medel och verktyg i den utsträckning vi kan.

Hög kompetens

Kunskap är inte allt, men det är mycket. Vårt team sitter på en rejäl dos kompetens vad gäller renovering i allmänhet, och köksrenovering i Landskrona i synnerhet.
- Lång erfarenhet
alma-AB har varit verksamma i många år, och för varje år i branschen lär vi oss nya saker. Vi ser vår långa erfarenhet som en av våra absolut viktigaste tillgångar.
- Stor renoveringsbredd

Med många år i branschen ställs man inför många olika utmaningar. Vi har utfört köksrenoveringar i Landskrona av mycket varierande slag. I privata bostäder, i stora lägenhetskomplex, i föreningslokaler och i offentliga byggnader. Mindre och enklare projekt till större och mer påkostade köksrenoveringar i Landskrona.

Tror du att ditt stundande köksprojekt är oss övermäktigt? Utmana oss gärna!

- Fokus på utveckling
Vi står inte still. För att ständigt vara en relevant aktör inom vår bransch och nisch ser vi till att hålla utveckling högt. Vi följer trender både vad gäller estetik vid, och tekniker för, köksrenovering i Landskrona.

Stor kundnöjdhet

Utan nöjda kunder kommer man ingen vart. Detta är förstås inte unikt för köksrenoveringar i Landskrona utan gäller alla kundsamarbeten på alla platser. När du är kund hos oss på Malma-AB ska du alltid kunna räkna med att bli nöjd. Vi levererar högklassiga resultat och vi finns alltid tillgängliga för frågor. Dessutom ser vi till att all information som rör arbetet, exempelvis kostnad och omfattning, är tydlig.

Vill du veta mer om Malma-AB? Ring eller maila till oss med dina frågor och funderingar idag!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss för gällande köksrenovering?

4_Rektangel.jpg

Vår köksrenovering i Landskrona

Funderar du på att ta hjälp av oss för köksrenovering i Landskrona? Såhär går det till när du blir kund hos oss!

Ett första möte

I vissa fall har kunden en mycket tydlig bild av hur hens drömkök ser ut. Andra kan ha bestämt sig för att de vill ha förändring i köket, men vet inte riktigt hur. Oavsett hur långt i tankeprocessen du har kommit så hjälper vi dig. Vid ett första möte går vi igenom möjligheter för din köksrenovering i Landskrona. Vi kommer gärna med förslag på hur du kan tänka kring din renovering!

Utveckling av renoveringsplan

När villkoren för köksrenoveringen i Landskrona är satta så kan renoveringsplanen sättas. Här bestäms kostnad, datum för projektstart, val av material, val av vitvaror och allt annat som hör renoveringsprojektet till. När offerten är godkänt av dig som kund kan renoveringen starta!

Köksrivning

Det gamla köket rivs ut och helt plötsligt blir ditt boende eller kontor till en mindre byggarbetsplats. Men frukta icke, detta kommer inte att bestå särskilt länge. När allt gammalt material är nedrivet forslar vi bort det för att göra rum för nästa steg.

Köksuppbyggning

Detta är den ohotat roligaste delen av köksrenoveringen i Landskrona. Det nya köket ska installeras. Golv läggs, kakel sätts, nya luckor kommer på plats och de nya skinande vitvarorna pluggas in i väggen.

Besiktning

När köksrenoveringen i Landskrona står klar görs självklart en slutbesiktning. Detta för att säkerställa att allting har gått rätt till, och för att du som kund ska få bekräftat att ditt nya kök är redo att brukas! Vill du veta mer om hur det går till när du blir kund hos oss på Malma-AB? Ring eller maila till oss dina frågor redan idag!

ROT-avdraget och köksrenoveringar i Landskrona

Du vet väl att du, som privatperson, kan nyttja ROT-avdraget för köksrenovering i Landskrona? Detta innebär att du kan ta bort en stor del av den totala arbetskostnaden. När du blir kund hos oss ser vi till att sköta alla papper till Skatteverket. Du behöver inte göra mer än att njuta av att kostnaden blir betydligt mindre!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.