Hur skapar du ett elegant, klassiskt kök?

En förfinad stil i ditt kök kan redan uppnås med några enkla ingrepp och kräver inte större renoveringsarbeten. Vill du också konvertera ditt kök till ett klassiskt kök och letar du efter tips? Våra köksexperter hjälper dig gärna på väg till ditt drömskök.

Elegant och tidlös design

Klassisk köksdesign återspeglar varm enkelhet och autentisk klass. Elegant design förblir avlägsen från pråliga färger, medan graciösa rörelser kommer fram. Tänk på en enkel offert eller chocka köksskåp. Vita och grå toner dominerar i det klassiska köket. Klassiker som trä, granit och marmor ansluts sömlöst när det gäller materialval.

Med mindre ändringar i ett klassiskt kök

Små ingrepp gör ofta en stor skillnad. Till exempel ersätter redan köksskåpen en stor skillnad i din köksdesign. För att uppnå en elegant köksdesign faller valet ofta på vita köksskåp i trä. Köksbänkskivan och bänkskivorna är gjorda av granit eller marmor: fast och värmebeständigt material. Små detaljer gör också en skillnad. Rätt köksutrustning ger en tidlös touch. Överväg valet av kökshandtag. Men det slutar inte där. Vad tycker du om en elegant kökskran till exempel? Det finns så många olika små detaljer som kan ge en helt annan atmosfär i ditt kök.

Få kartor över möjligheter

Renovera ditt kök till ett klassiskt kök med en tidlös design? Vi har redan hjälpt många kunder till deras drömskök genom vår professionella köksrenovering i Malmö. Våra kökskonsulter tittar på ditt befintliga kök med ett sakkunnigt öga och kartlägger dina önskemål och tillhörande möjligheter för ditt befintliga kök. Kontakta oss!