Dolt kök

Det minimalistiska köket har fått en ny tolkning. Det är gömt bakom dragspeldörrar, skjutdörrar, skåpdörrar – allt som behövs för att hålla köket rent. Det dolda köket är en elegant och praktisk lösning på ett trångt utrymme, men också när köket är involverat i vardagsrummet i en öppen planlösning och du inte vill låta alla köksapparater ska synas.

Det dolda köket

Med installation av paneler i köket döljs hela köket inom den minimalistiska köksdesignen. Det dolda köket är toppen av den skandinaviska köksinredningen. Men det passar också perfekt i köksrenoveringen där trä spelar en ledande roll.

Kör titt-ut med köksapparater i det dolda köket

Du kan också ta en mindre drastisk inställning och bara gömma vissa områden på arbetsytan bakom ett köksskåp. På så sätt kan du ”städa upp” kaffebryggaren, matprocessorn eller brödkorgen på ett ögonblick genom att dra ner en lucka. På så sätt lagras alla dina köksapparater snyggt och du har en överblick med installationen av skjutväggar: en intressant roll i köksdesign. Handfat, kyl, frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn och / eller spis kan också döljas på detta sätt. Har du några frågor angående den här artikeln? Vänligen kontakta oss. Vi utför gärna din köksrenovering i Malmö!