Den slutgiltiga touchen i köket

En renovering är endast klar när plattorna har placerats på väggen. Det tar bara lite ansträngning. Och vi är glada att ta den lilla ansträngningen på oss för din köksrenovering. Detta beror på att kökslistor kompletterar utrymmet. Om du väljer nya köksluckor från oss kan vi också leverera golvbrädorna vid behov. De uppfyller också en annan värdefull funktion.

Kökslister för varje kök

Valet av sockel beror på vilken stil du vill få med din köksrenovering. På din begäran kommer vi att installera kökslister när du har bytt ut köksluckorna av oss. Väljer du att installera dem i samma färg eller samma material? Eller väljer du kontrast? Vi levererar golvplattor i alla möjliga olika material och design. På det här sättet har du alltid ett val från sockeln som passar ditt kök.

Mycket mer än en finish

En sockel ger inte bara efterbehandlingen i ett rum. De har en andra funktion. Förutom att definiera synlighet, döljer en kökssockel kablar och eventuella rör i köket. Detta ger inte bara en finish utan skyddar också kablarna! En dubbel funktion. Kontakta oss idag och upptäck hur vi ge dig din köksrenovering i Malmö!