De fyra fördelarna med glasramsdörrar i aluminium i ditt kök!

Med glasramsdörrar i aluminium tänker vi ofta på eleganta innerdörrar som består av aluminiumramar. Utrymmet mellan dessa ramar är fylld med glas, vilket skapar ett modernt utseende. Men för närvarande finns det också inramade glasdörrar av aluminium för köket! Dessa är naturligtvis mycket mindre och fungerar som dörren till ett köksskåp. Du såg fler och fler glasdörrar förra året och är därför mycket populära. Nedan kan du läsa de fyra fördelarna varför du ska välja glasramsdörrar i aluminium i ditt kök!

En köksdörr för varje interiör

Oavsett om du bara har ett nytt kök, renoverar köket eller har ett väldigt klassiskt kök: inramade aluminiumdörrar passar alla kök. Detta beror på att aluminium som är inbyggt i dörrarna anpassar sig lätt till alla miljöer. Detta gör det också lätt att kombinera det med andra kökstillbehör.

En köksdörr enligt dina önskemål!

Den andra fördelen med en aluminium inramad glasdörr som köksfront är att du kan välja vilket glas du vill ha i dörren. På detta sätt kan du välja vad som bäst passar din interiör eller göra dörren till din egen smak.
På grund av valet av olika glastyper är en aluminiumdörr i köket alltid bra!

Transparent

Den tredje fördelen med en glasköksfront är att det ger ditt kök en innovativ och transparent look. Det transparenta utseendet skapas främst genom att visa vad som finns i köksskåpen. Det trevliga med detta är att du kan visa alla glas och muggar som finns i skåpet och därmed dekorera utsidan och insidan av köket!

Praktiskt

Förutom att aluminiumdörrarna har många fördelar när det gäller utseende är köksdörrarna också mycket praktiska! Glas är ett robust material som gör att dörrarna håller mycket länge. Men vad som kanske är mest bekvämt: aluminiumdörrarna är otroligt reptåliga. Det gör att de ser ut att vara i nyskick under en väldigt lång tid.

Kontakta oss för en köksrenovering i Malmö!